Figyelem: Ebben a cikkben nem részletezzük az összes vonatkozó szabályt, amely csökkenti az ózon mérgezés és az ózon gázzal történő légtisztítás veszélyeit, ezért az ózongenerátor és a gázálarc használata előtt mindig olvassa el figyelmesen az utasításokat és tartsa be azokat a saját biztonsága érdekében!

Az ózongenerátorok leírásában és az ózongenerátorok veszélyei című cikkünkben részletesen megírtuk, hogy az ózongenerátor használata közben szigorúan tilos belépni a kezelt helyiségbe a légtisztítás folyamata közben és az azt követő 60 percben. Ezt ökölszabályként alkalmazva Ön a veszélyek legnagyobb részét elkerüli!

Dräger X-PLORE 6300 teljesálarc

Dräger X-PLORE 6300 teljesálarc (GÁZÁLARC)

Ózongenerátor használata közben be kell mennem a helyiségbe – mit tegyek?

Ez elsősorban az ózonos kezelés megkezdésekor fordulhat elő, ritkább esetben ezt követően, ha nincs lehetőség kivárni a minimum 60 perces biztonsági időablakot. Továbbá abban az esetben lehet erre szükség, ha Ön hivatásszerűen használja az ózongenerátort, azaz napi munkát végez vele.

Ilyen esetekben jól jön egy álarc, amely teljes egészében zárt, és a megfelelő levegőutánpótlást biztosítja a szervezetének. Ez történhet palackkal, vagy az ózon gázt kizáró szűrővel.

 

Teljesálarc, vagy gázálarc – védelem az ózon mérgezés ellen

Az általunk forgalmazott álarc erre a célra megfelelő, az ózon gázzal telített légtérben megfelelő védelmet biztosít Önnek a megfelelő szűrőbetét használatával. Az álarc és a szűrőbetét különböző gyártók terméke, mi azokat külön szerezzük be, de  azokat tőlünk egy csomagban, egy tételként kapja meg. Szűrőbetétből több különböző gyártó termékeit forgalmazzuk, eltérő alkalmazásban előfordulhat hogy Önnek más szűrőbetétet ajánlunk, ezért kérjük, megrendeléskor feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, ügyfélszolgálatunk segít Önnek összeállítani az álarc + szűrő rendszert, amely valóban védelmet nyújt Önnek a rendkívül oxidatív tulajdonságokkal rendelkező ózon gázzal szemben.

Dräger X-PLORE 6300 teljesálarc (GÁZÁLARC)

Bőrbarát alapanyagból készült álarc, amely tökéletesen igazodik minden arcformához. Élein dupla tömítőkeret biztosítja azt, hogy véletlenül se jusson be fals levegő (mérgező gáz!) az álarcba. A maszk 180 -os, torzításmentes látóteret biztosító PMMA Plexiglas lencsével van ellátva, mely ellenáll a legtöbb gáz halmazállapotú mérgező, oxidáló anyagnak. Ennek köszönhetően Ön biztonságosan kilát az álarcból, miközben a teljes arcfelülete védett marad.

Az arc éleinél háromszoros tömítővonalnak köszönhetően tökéletesen felfekszik, széles mérettartományban idomul az arc formájához – gyakorlatilag mindenkinek megfelelő, függetlenül az arc formájától.

5 pontos, széles kialakítású fejpánt rendszere nem hagy nyomot a bőrön, felvétele egyszerű és gyors. Bőrbarát alapanyagból készült, nem vált ki allergiás reakciót. A szabványos RD40 zsinórmentes csatlakozó karbantartása egyszerű.

A Dräger X-PLORE 6300 teljesálarc (GÁZÁLARC) műszaki adatai

CleanAir A2B2E2K2P3 + ózon kombinált szűrőbetét

CleanAir A2B2E2K2P3 + ózon kombinált szűrőbetét

Gázálarc szűrőbetét – CleanAir A2B2E2K2P3 + ózon kombinált szűrőbetét

A Dräger X-PLORE 6300 teljesálarchoz a CleanAir A2B2E2K2P3 + ózon kombinált szűrőbetétet ajánljuk. Ez a szűrőbetét biztosítja a 65 C foknál magasabb forráspontú gázok elleni védelmet, többek között a szerves gázok, szervetlen gázok, savas gázok, ammónia és mérgező részecskék ellen és az ózon gáz ellen 20ppm koncentrációig!

Szabványos RD40 csatlakozással rendelkezik, a Dräger X-PLORE 6300 teljesálarccal kompatibilis, egyszerűen csatlakoztathatja hozzá.

Vásárlás előtt kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal!

 

Dräger X-PLORE 6300 GÁZÁLARC ÓZON SZŰRŐBETÉTTEL