Rólunk

Ozoneplus.eu – Global 3D Mérnöki Tanácsadó Kft.

A G3D csapata ózongenerátorok tervezésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

Magasan képzett, gyakorlott mérnökeink felismervén az ózon rendkívüli tulajdonságaiban rejlő számtalan lehetőséget, egyedi fejlesztésű, háztartási és ipari ózongenerátor készülékek gyártását tűzte ki célul.

Csapatunk azonban elhatárolja magát attól a piaci magatartástól, hogy egy meglévő terv alapján olcsó alapanyagokból történő bérgyártással létrehozzon egy – a forgalomba hozatalhoz szükséges normákat épphogy teljesítő – készüléket, mely 6-12 hónap használat után használhatatlanná válik, bosszúságot okoz a vásárlónak.

Éppen ezért kézbe vettük a gyártási folyamatokat is, 85%-ban hazai hozzáadott értékkel. Az üzemünkből kikerülő készüléket tekintve az EU-n belül hozzáadott érték 90% feletti! Ez azt jelenti, hogy az ózongenerátor készülékeink a befektetett munkát és annak ellenértékét tekintve, majdnem teljes egészében hazánkban, illetve az Európai Unióban gyarapítják a munkavállalókat!

Mérnökeink a tervezés során arra törekedtek, hogy a legmodernebb technológiákat ötvözzék a legkorszerűbb eljárásokkal, így magas műszaki minőségű termékeket hozzanak létre. Ózongenerátorainkra kivétel nélkül jellemző, hogy a legmagasabb technológiai és műszaki színvonalat képviselik, a feltüntetett névelges teljesítmény leadására valóban képesek, melyről rendszeres teszteléssel, méréssel győződünk meg!

Fontosnak tartjuk a felhasználói tapasztalatokat, hiszen rendszeres tesztjeink során nem tudunk minden élethelyzetet modellezni, ezért örömmel vesszük az Ön tapasztalatait, visszajelzéseit. Ipari ózongenerátor felhasználóinkkal folyamatos kapcsolatban állunk, az ipari ózongenerátorok teljesítményét folyamtosan mérjük, figyelemmel kísérjük különböző területeken. A fentieknek köszönhetően a piacon egyedülálló gyorsasággal tudunk reagálni a felhasználók igényeire, villámgyors fejlesztéssel tudjuk a legmagasabb szinten tartani szobai ózongenerátoraink és ipari ózongenerátoraink műszaki színvonalát, megbízhatóságát!

Üzemünk Budapest 18. kerületében található, ahol mind a fejlesztés, mind a gyártás és szervizelés folyik.

Beszállítóink mindegyike rendelkezik a legmagasabb szintű Európai minőségbiztosítási rendszerekkel.