Vigyázat hamisítják! Nagyon furcsa jelenségre lettünk figyelmesek a minap, bár azt régóta tudjuk, hogy ami jó azt bizony előbb-utóbb másolni kezdik. Az Ozoneplus időszámításában eljött ez a nap és őszintén szólva nem tudjuk, hogy pezsgőt bontsunk-e, vagy a puskaporos hordót…

Az ózon tech nológiában nincs új a Nap alatt, legalább is a hétköznapi használatban nem fog találkozni átütő fejlesztéssel a közeli jövőben. Ugyanakkor számos hazugság kezdett el terjedni az interneten az ózongenerátorok teljesítményéről, származásáról ami sokkal veszélyesebb Önre nézve, mint az ózongenerátorok használatának veszélyei.

Ózongenerátor vásárlás: miért veszélyes „másolatot” vásárolni?

A műszaki cikkek – de említhetnénk a divatcikkeket is – piacán megszokott jelenség, hogy az általában Nyugat Európából érkező fejlesztéseket egy kis idő elteltével megtalálhatja a Kínai piacon is. Egy kicsit fakóbb színben, egy kicsit (de tényleg csak egy kicsit!) más formatervezéssel – vagy épp formatervezés nélküli verzióban, de jóval olcsóbban. Ezzel mindannyian tisztában vagyunk és nem is várunk sokat egy pár ezer forintos, kínai tornacipőtől, még akkor sem, ha rajta van a „pipa alakú logó”…

Azzal is tisztában van mindenki, hogy ezeknek a termékeknek a teljesítménye, tartóssága és általában véve a minősége köszönőviszonyban sincs az eredeti márka termékének hasonló paramétereivel. És ezzel nincs is gond – minden termék megtalálja a piacát.

Hazugságok és veszélyeztetés!

Azonban amikor nyilvánvaló hazugsággal palástolják Ön előtt az ózongenerátor vásárlás valós értékét, vagy az ózongenerátor valódi teljesítményét, élettartamát és olyan kapacitás adatokkal hirdetik, amiket az adott készülék nem érhet el, akkor bizony felháborodunk.

Felháborodunk azon, hogy kockára teszik az Ön egészségét! Mert ha Ön jóhiszeműen a hirdetett teljesítményszinten használja az ózongenerátorát, okkal gondolhatná, hogy elérte vele a kívánt eredményt, azaz otthona vírus és baktériummentessé vált. Ezzel szemben egy „hamis” ózongenerátor készülék nem képes a feltüntetett ózontermelő képességre, vagy a szükséges légmennyiség szállítására, amivel a megtermelt ózon eljut a lakás legrejtettebb zugaiba is!

Így Ön veszélyben van, hiszen otthonában megbújhatnak vírusok, baktériumok, penészgombák, amik rossz hatással vannak egészségére! Legyen körültekintő!

Az ózongenerátor műszaki adatai és annak valóságtartalma

Felfedeztünk a piacon olyan készülékeket, melyek kísértetiesen hasonlítanak az általunk fejlesztett és forgalmazott Ozoneplus ózongenerátorokhoz, azonban lényeges műszaki paramétereikben olyan értékeket „tudnak”, amire egy ilyen készülék nem képes.

Műszaki kérdésekben a fizika alaptörvényei az irányadók. Ezt nekünk is és minden versenytárunknak tiszteletben kell tartanunk – nincs más választásunk. Egy ózonlap élettartama és kapacitása adott, egy ózongenerátorba épített ventilátor légszállító képessége szintén adottság. Ezeket a paramétereket az általunk tervezett és gyártott készülékekben „túlterveztük”, azaz bártan merjük vállalni az élettartamra, teljesítményre vonatkozó adatokat, amit feltüntettünk honlapunkon.

Ezeket az értékeket egy bizonyos szintig tudjuk növelni, optimalizálni például azzal, hogy készülékeinkbe dupla ventilátort építünk be. Ezt azért tesszük, mert így Ön a készülék használata közben egyenletesebben és nagyobb hatékonysággal oszlathatja el a fertőtleníteni kívánt helyiségben az ózon gázt. Ezt a teljesítményt azonban semmilyen más (az általunk használt ventilátorral azonos méretű) ventilátorral nem lehet megoldani. (Nem pazarolnánk a drága ipari ventilátort, ha egyel is működne…)

Megtévesztés felsőfokon!

A terméken található CE jelzés. Ez csupán annyit jelent, hogy a gyártó azt nyilatkozza, hogy a termék megfelel az európai szabványoknak és előírásoknak.

Tehát a jelzés önmagában mit sem ér! Ne tévessze meg, hogy a másolatokon is megtalálja ezt a jelet.

Honnan tudhatja, hogy megtévesztik, átverik az ózongenerátor teljesítményével kapcsolatban?

Ha nagyképűek akarnánk lenni, akkor azt mondanánk: onnan, hogy nem a mi ózongenerátor weboldalunkat olvassa! Azonban nem akarunk nagyképűnek tűnni, egyszerűen büszkék vagyunk arra, hogy ózongenerátorainkat gondosan megterveztük, a tervezés során mérnökeink optimalizálták a működésüket, majd saját üzemünkben, magas minőségi követelményeknek megfelelő alapanyagokból legyártottuk azokat. És ezt hatósági vizsgálatokkal, teszt eredményekkel és ami számunkra legfontosabb elégedett vásárlóink tapasztalataival is alá tudjuk támasztani.

Pezsgő, vagy puskapor?

ózongenerátor vásárlás

Őszintén szólva hízelgő, hogy vannak olyan „versenytársaink” a piacon, akik a termékeink, weboldalunk lemásolásával elismernek bennünket (értsd: elismerik, hogy nem képesek jobbat gyártani a termékeinknél), azonban ezzel nem bennünket, hanem Önt, a felhasználót, a vásárlót hozzák kellemetlen – mi több veszélyes! – helyzetbe.

Éppen ezért természetesen megtettük a szükséges jogi intézkedéseket is, valamint felajánljuk weboldalunk tartalmának bérlési lehetőségét is, amelyről a szerzői jogok oldalon bárki tájékozódhat.

Ha Ön most vásárlóként olvassa e sorokat, annak őszintén örülünk, hiszen közelebb került ahhoz, hogy jó döntést hozzon egy fontos kérdésben, az ózongenerátor vásárlás kapcsán! Ózongenerátorainkról itt talál bővebb leírást.

Hamarosan jelentkezünk egy összefoglaló írással saját ózongenerátorainkat illetően, addig is fogadja meg néhány tanácsunkat az ózongenerátor kiválasztásával kapcsolatban, melyet korábban összegyűjtöttünk!