Miért az Ozoneplus ózongenerátorokat válassza?

Ózongenerátor raktárkészletRaktárkészletről szállítunk, ez alatt a saját, budapesti raktárunkat értjük, ahol saját fejlesztésű és gyártású ózongenerátorainkat tároljuk szállításra készen, nem pedig egy külföldi kikötőt.

A piacon elterjedt gyakorlattal ellentétben valóban a saját raktárunkból szállítjuk Önnek az ózongenerátorokat. Így tudjuk vállalni a rövid és díjtalan házhozszállítást. Saját gyártó egységünk az összeszerelést követően raktárunkba szállítja az ózongenerátorokat, itt becsomagoljuk és átadjuk a futárszolgálatnak.

Díjtalan házhozszállítás

Díjtalan szállítást kínálunk (ezt a költséget átvállaljuk Öntől), 24 órán belüli átadással, amennyiben munkanapon 11 óráig rendel tőlünk, más esetben a következő munkanapon.

A GLS futárszolgálattal kötött prémium megállapodásunknak köszönhetően, az Ön rendelését követő napon a futár már kiszállíthatja az ózongenerátort. A napi rendeléseket 11 órakor adjuk át a futárnak, aki a központi elosztóba szállítja a csomagokat. Innen a következő munkanapon utazhat tovább – az Ön címére – az ózongenerátor.

Saját fejlesztésű ózongenerátorok

Saját fejlesztésű ózongenerátorok gyártásával és forgalmazásával folglakozunk. Ön nem kínai import terméket kap, hanem európai színvonalú ózongenerátort. Made in EU

Fontosnak tartjuk, hogy hazai hozzáadott értéket teremtünk. Az ózongenerátorainkat hosszú évek tesztelése, fejlesztése során magyar mérnökök tervezték és adták át gyártásra, majd ismét tesztelésre gyártó üzemünk felé. Itt születtek a ma forgalomban lévő HS széria prototípusai, majd elődei. Felhasználóink (főként hivatásszerű, professzionális felhasználók, szolgáltató partnereink) visszajelzése alapján napi szinten fejlesztjük az ózongenerátorokat.

Ózonlap bevonat

Speciális, műgyanta bevonatának köszönhetően, az általunk használt elektródák (köznapi nevén: ózonlap) a hétköznapi használat során nem használódnak el (nem kell cserélni!)

Ennek a folyamatos fejlesztésnek az eredménye, hogy kialakítottunk az elektródákon (ózonlap) egy olyan speciális műgyanta bevonatot, amely megakadályozza az elektróda oxidációját és a fejlődő hő hatására történő deformációját. Ennek eredményeképp egy olyan “ózonlapot” biztosítunk Önnek új ózongenerátor készülékében, melyet hétköznapi, háztartási használat mellett nem szükséges cserélnie, mivel az élettartama meghaladja a használatból eredő elhasználódás mértékét!

Nagyfeszültségű meghajtó

Saját tervezésű és fejlesztésű 14kV (14.000 V) nagyfeszültségű meghajtó elektronikát építünk be az ózongenerátor készülékekbe, amit itthon gyártunk. Ennek köszönhetően készülékeink a feltüntetett névleges teljesítményt átlagosan 30-40%-kal képesek túlteljesíteni!

Mérnökeink egyik beszállító nagyfeszültségű meghajtójával sem voltak elégedettek, ezért terveztek az Ozoneplus ózongenerátor generációk számára egy egyedi meghatót. Ez egy speciális nyomtatott áramkör, amely gondoskodik az ózongenerátorok teljesítményhelyes és üzembiztos működéséről, miközben megóvja a készüléket a túlhevülés okozta károsodásoktól.

Ózongenerátor teljesítmény

Ózongenerátoraink teljesítményét kalibrált műszerrel vizsgáljuk be, ezzel megbizonyosodva arról, hogy a minimálisan szükséges 2,5 ppm értéket jelentősen túlteljesítik (az ajánlott felhasználás esetén átlagos koncentráció 7-10 ppm között)

Mérnök csapatként szeretünk biztosra menni és megbizonyosodni arról, hogy termékeink valóban teljesítik azt, amit ígérünk. Ezért “terepen” (nem laboratóriumi, közel tökéletes!) körülmények között rendszeresen teszteljük ózongenerátorainkat. Egy hivatalosan kalibrált mérőműszerrel ellenőrizzük az ózongenerátor gázképző képességét, valódi üzemi körülmények között megmérjük, hogy mekkora koncentrációban képes ózon gázt előállítani. Így garantálhatjuk, hogy készülékeink a fertőtlenítéshez szükséges minimális 2,5 ppm mértéket legalább kétszeresen képesek meghaladni – az átlagos mérési eredmények 7-10 ppm között vannak.

Oxidációtól védett szerkezet

Oxidációtól védett, légzárt csatlakozókkal, vezetékekkel és kapcsolókkal szereljük ózongenerátorainkat, így a rendkívüli oxidációs képességekkel rendelkező ózon gáz nem tesz kárt a készülékben, nem teszi tönkre a fém alkatrészeket.

Az ózon rendkívüli oxidációs képessége minden, a környezetében fellelhető anyagon megmutatkozik – különösen magas koncentrációban! – ezért külön gondoskodtunk az ózongenerátor védelméről. Egybefüggő, zárt, porszórt felületet alakítottunk ki a házon, melyre az ózon nem képes hatást gyakorolni. A belső alkatrészeket, csatlakozókat és vezetékeket légzárt bevonattal láttuk el, hogy az ózon ne férkőzhessen a közelükbe – így kárt sem tehet ezekben. Ezzel garantálhatjuk Önnek új ózongenerátor készüléke hosszú és üzembiztos élettartamát.

Garancia Pro

Magyarországon egyedülálló Garancia Pro szolgáltatást vezettünk be az ózongenerátor piacon, ami lényegesen magasabb értékű szolgáltatást nyújt Önnek a készülék meghibásodása esetén, mint más forgalmazók kötelező garanciája.

Az Ozoneplus-nál úgy gondoljuk, a garancia akkor ér valamit, ha valóban az ügyfeleinket védi, szolgálja. Épp ezért kidolgoztuk azt a Garancia Pro névre keresztelt szolgáltatásunkat, mely mindeddig egyedülálló Magyarországon – és úgy tűnik az is marad, hiszen senki sem lehet ennyire biztos az ózongenerátor készülékeinek minőségében, mint maga a fejlesztő-gyártó. (Megj.: a mai napi egyetlen ügyfelünk sem jelzett felénk garanciális igényt; szerintünk ez jelent valamit)

Ipari ventilátor

ventilátor kapacitása nem a kötelező minimumot teljesíti, hiszen a legtöbb készülékünkbe két, egymástól független ipari ventilátort építünk be, mely gondoskodik az ózon gáz megfelelő szállításáról és az ózongenerátor hűtéséről.

Ezzel kapcsolatban fontos tisztázni, hogy az ózongenerátorok házába épített ventilátor(ok)nak kettős funkciója van! Elsődleges, hogy a megtermelt ózon gázt eljuttassák a kezelt helyiség minden pontjába. Ezt a légszállítási kapacitással számíthatjuk ki, ami a ventilátor sebességétől és a ventilátor lapátok felületétől függ. Egyetlen, 150mm átmérőjű ventilátor nem képes óránként 300m3 levegőt (vagy bármilyen más gázt) megmozgatni. Éppen ezért, a nagyobb kapacitással rendelkező készülékeinkbe 2 db ventilátort építünk be!

A ventilátorok másik nagyon fontos funkciója, hogy hűtsék az üzem közben felmelegedő (normális jelenség!) ózongenerátort. A ventilátorok kettőzésével tehát nem csupán a szállított gáz mennyisége duplázódott meg az Ozoneplus ózongenerátor készülékeiben, de az üzemi hűtés is lényegesen (kétszeresen) hatékonyabbá vált.

 

Ózongenerátorok árakkal, műszaki leírással