Garancia Pro

Garancia Pro – új fogalom a garanciavállalásban

Ön járt már úgy, hogy meghibásodott valamilyen háztartási készüléke és a „nagy, országos üzletlánc” szervize több okot is felsorolt, miért nem érvényes már a garanciája, mielőtt még bármit mondhatott volna a hibáról? Nem bosszantó ez?

Nekünk igen! Ezért az általunk tervezett és gyártott Ozoneplus ózongenerátor készülékeinkre olyan garanciát szerettünk volna biztosítani vevőink számára, ami az Ő érdeküket szolgálja!
Így született meg a Garancia Pro.

A garancia a vevőről szól, nem a termékről

Úgy gondoljuk, egy jó garancia alapvető feltétele, hogy ne csupán a törvényben meghatározott „kötelező feltételeket” teljesítse, hanem a vevő érdekeit szolgálja, amikor problémája van az ózongenerátorral – vagy bármilyen megvásárolt eszközével.

Ezért abból indultunk ki, hogy Ön – a vevőnk – azért vásárol ózongenerátort, mert használni akarja, fertőtleníteni, vírus-mentesíteni otthona, vagy irodája, étterme, fitnesz terme levegőjét. Mindezt kitettség nélkül, a saját időbeosztásában. Biztosítanunk kell tehát, hogy ne vesszen el a legdrágább kincse: az ideje!

Garancia időkiesés nélkül

Amikor nagy ritkán egy Ozoneplus ózongenerátor meghibásodik a garanciaidőn belül, akkor biztosak lehetünk benne, hogy Ön éppen fertőtleníteni készült, használni akarta. Ezért, amint bejelenti ügyfélszolgálatunknál ezt az eseményt, a következő fog történni:

  1. Ügyfélszolgálatunk rögzíti az Ön nevét, a használat helyét és a készülék adatait (típusát, vásárlás idejét, stb.)
  2. Átadunk a futárnak egy hasonló ózongenerátort a raktárunkból, amely biztosan működik
  3. A futár átadja Önnek a működő készüléket és elhozza hozzánk a meghibásodott darabot. Mindezt természetesen a mi költségünkre, hiszen mi vállaltuk a vásárláskor, hogy Ön bármikor vírusmentesíthet az Ozoneplus ózongenerátorral!
  4. A javítást követően a futár visszaviszi Önnek a saját készülékét és elszállítja a cserekészüléket.

Ilyen egyszerű!

Miért nem vállal mindenki ilyen garanciát?

A választ nem tudjuk biztosan (csak tippelni tudnánk), azt tudjuk, hogy a mi magabiztosságunknak az alapja az, hogy kiváló minőségű ózongenerátorokat gyártunk és forgalmazunk, sőt a fejlesztést is a mi mérnökeink készítették elő. Ezért minden részét ismerjük az Ozoneplus ózongenerátoroknak és a saját magunk által elvégzett tesztek alapján biztosak vagyunk benne, hogy a vállalt üzemórát teljesíteni tudják.

Még sosem hibásodott meg egyetlen Ozoneplus ózongenerátor sem?

Előfordulhatnak olyan hibák, melyeket nem tudunk a gyártás során kiszűrni: például anyaghiba, amit nem tudunk az üzembe helyezés előtt mérni, összeszerelési pontatlanság, amely nem okoz észrevehető hibát minőségellenőrzéskor, azonban az élettartamot csökkenti – hisz mi is emberek vagyunk.

Éppen ezért vállalunk kiemelt garanciát a Garancia Pro -val.