HS330 ózongenerátor 30.000 mg/óra

159.900 Ft (ÁFA-val)

Ozoneplus HS330 nagyteljesítményű ózongenerátor készülék nagy területek kezeléséhez, 30.000 mg/óra teljesítménnyel. A készülék alkalmas nagyobb légterek, lakások, irodák, raktárak fertőtlenítésére, baktériumok, vírusok elpusztítására. Hatékonyan elpusztítja a penészt, eltünteti a szagokat, kellemesbbé téve a helyiség levegőjét.

Kiemelkedő teljesítménye maximális hatékonyságot tesz lehetővé.

 

Csak 1 maradt készleten

Választható kiegészítők:

Jelölje be, ha kéri!

Cikkszám: HS330 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Ozoneplus HS330 ózongenerátor

A HS330 ózongenerátort épületek helyiségeinek kezelésére, autók, hajók lakótereinek tisztítására ajánljuk. A HS330 ózongenerátor 330 m3 levegőt képes megmozgatni óránként.

Használhatja otthona szobáinak (hálószobák, nappali, fürdő) ózonos kezelésére, az ózon légtisztító és penészmentesítő hatását kihasználva. A megfelelő ózonkoncentrációt 120 m2 alapterületű helyiségben biztosítja, mely átlagosan 340 m3 (340 légköbméter) légteret jelent.

Az Ozoneplus HS330 ózongenerátor egy ekkora légtérben 60 perces kezelési időtartam alatt minimum 2,5 ppm ózonkoncentrációt képes előállítani. Műszeres bevizsgálás során ez az ózongenerátor típus jóval meghaladja a feltüntetett névleges kapacitást! (Teszt érték: 5-7 ppm)

A műszeres teljesítmény-ellenőrzési protokollunkról itt olvashat bővebben.

A készülék alkalmas továbbá autók, mikrobuszok utasterének, furgonok légterének tisztítására is. Alkalmazhatja hajók lakóterének tisztítására. Mindez az ózongenerátor kompakt kivitelezésének és hordozható kialakításának köszönhető.

A HS330 ózongenerátor mellé igénybe veheti Garancia Pro szolgáltatásunkat és a +1 év kiterjesztett garanciát, mely az Ön teljes kényelmét és biztonságát szolgálja!
HS330 Kiterjesztett Garancia Pro +1 év garancia a HS330 ózongenerátorhoz

Szállítás közben óvja az erős ütésektől és a nedvességtől – pl. fröccsenő víz, eső, túlságosan magas páratartalom.

Ózon koncentráció hozzávetőleges teljesítmény kalkuláció:

Az ózongenerátor teljesítménye elegendő 120 m2-es helyiség (340 m3 légtér) ózon gázzal történő légtisztítására, ebben az esetben a készülék 60 perces kezelés esetén minimum 2,5 ppm ózonkoncentráció előállítására képes.

Ipari ózongenrátor

Ha ipari ózongenerátort keres, kérjük lapozzon erre az oldalra: Ipari ózongenerátorok

A HS330 ózongenerátor lényegesen magasabb teljesítménnyel bír, mint a piacon fellelhető, hasonló méretű készülékek, ezért korlátozott mértékben alkalmas lehet szolgáltatás nyújtására, azonban ezt nem javasoljuk! Amennyiben az Ön vállalkozása ózonos légtisztítás szolgáltatást végez, vegye fel velünk a kapcsolatot és a szolgáltatáshoz megfelelő ózongenerátor készüléket biztosítunk vállalkozása számára.

További információk

Tömeg6,5 kg
Méretek350 × 275 × 220 mm

Műszaki adatok

Ozoneplus HS330 ózongenerátor műszaki adatok:

Léghozama 330 m3 / h

Ajánljuk épületek helységeinek kezelésére, autók, hajók lakótereihez

Teljesítménye elegendő 120 m2-es helyiség (340 m3 légtér) légtisztítására, ebben az esetben a készülék 60 perces kezelés esetén minimum 2,5 ppm koncentráció előállítására képes.

MÉRETE: 275 x 220 x 350 mm

Tömege: 6,5 kg

Garancia: 2 év

Érdekelhetnek még…