HS330 ózongenerátor 30.000 mg/óra

159.900 Ft (ÁFA-val)

Ozoneplus HS330 ózongenerátorNagyteljesítményű tisztítás nagy területekhez!

Használhatja otthona szobáinak (hálószobák, nappali, fürdő) ózonos kezelésére, az ózon légtisztító és penészmentesítő hatását kihasználva. A megfelelő ózonkoncentrációt 120 m2 alapterületű helyiségben biztosítja, mely átlagosan 340 m3 (340 légköbméter) légteret jelent

– 30.000 mg/óra teljesítmény a nagyobb légterek fertőtlenítéséhez.
– Semlegesíti a baktériumokat, vírusokat és penészt.
– Eltünteti a kellemetlen szagokat, friss levegőt teremtve.
– Ideális autók és hajók belső tisztítására.
– Garancia: 1 év.

Fedezze fel az Ozoneplus HS330 ózongenerátor előnyeit!

**Hatékony fertőtlenítés**: A HS330 30.000 mg/óra teljesítménye garantálja a hatékony fertőtlenítést, minimalizálva a baktériumok és vírusok terjedését.

**Friss és tiszta levegő**: Nemcsak megszabadulhat a kellemetlen szagoktól, hanem friss és tiszta levegőt is teremthet, így kellemesebb környezetet biztosítva otthonában vagy irodájában.

**Sokoldalúság**: Ideális választás nagyobb légterek, lakások, irodák és raktárak fertőtlenítésére. Emellett autók és hajók belső terének tisztítására is alkalmas.

**Kompakt és könnyen hordozható**: A készülék kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen szállítsa és használja bárhová, így mindig kéznél van, amikor szüksége van rá.

**Biztonság és garancia**: A HS330 ózongenerátor 1 év garanciával rendelkezik, így biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű és biztonságos terméket vásárol.

Vegye meg most és élvezze a nagy teljesítmény nyújtotta előnyöket!

Elfogyott

Cikkszám: HS330 Kategória: Címkék: ,