HS110 irodai / otthoni ózongenerátor 10.000 mg/óra

59.900 Ft (ÁFA-val)

Ozoneplus HS110 ózongenerátor – Hatékony és kompakt tisztítás otthonra és irodára. Legyen a levegő baktérium, vírus és penészgomba mentes!

Teljesítménye elegendő 30 m2-es helyiség (90 m3 légtér) légtisztítására, ebben az esetben a készülék 60 perces kezelés esetén minimum 2,5 ppm koncentráció előállítására képes.

Mérete: 201 x 200 x 205mm

Tömege: 2,3 kg

– 10.000 mg/óra teljesítmény a nagyobb légterek fertőtlenítéséhez.

– Semlegesíti a baktériumokat, vírusokat és penészt.

– Eltünteti a kellemetlen szagokat, friss levegőt teremtve.

– Ideális autók és hajók belső tisztítására.

– Garancia: 1 év.

 

Fedezze fel az Ozoneplus HS110 ózongenerátor előnyeit!

**Hatékony fertőtlenítés**: Legyen szó otthoni vagy irodai környezetről, a HS110 10.000 mg/óra teljesítménye garantálja a hatékony fertőtlenítést, minimalizálva a baktériumok és vírusok terjedését.

**Friss és tiszta levegő**: Az ózongenerátor segítségével nemcsak megszabadulhat a kellemetlen szagoktól, hanem friss és tiszta levegőt is teremthet, így kellemesebb környezetet biztosítva otthonában vagy irodájában.

**Sokoldalúság**: Az HS110 ideális választás nagyobb légterek, szobák, irodák és kisebb raktárak fertőtlenítésére és tisztítására. Emellett autók és hajók belső terének tisztítására is alkalmas.

**Kompakt és könnyen hordozható**: A készülék kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen szállítsa és használja bárhová, így mindig kéznél van, amikor szüksége van rá.

**Biztonság és garancia**: A HS110 ózongenerátor 1 év garanciával rendelkezik, így biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű és biztonságos terméket vásárol.

Vegye meg az Ozoneplus HS110 ózongenerátort ma, és élvezze a friss, tiszta és egészséges környezet minden előnyét otthonában vagy irodájában!

Készleten

Cikkszám: HS110 Kategóriák: , Címkék: ,