HS165 hordozható légtisztító ózongenerátor 10.000 mg/h

89.900 Ft (ÁFA-val)

Ózongenerátor ~30 m2 alapterületű helyiségekhez (85 m3 légtér)

Elfogyott

Cikkszám: HS165 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Ozoneplus HS165 hordozható légtisztító ózongenerátor

A HS165 hordozható légtisztító ózongenerátort kifejezetten ajánljuk mobil alkalmazásra azoknak, akik nem csak egy helyszínen végeznek ózon gázzal légkezelést. A HS165 ózongenerátor 165 m3 levegőt képes megmozgatni óránként, ugyanakkor kis tömege és kompakt méretei alkalmassá teszik az egyszerű szállításra.

Használhatja otthona kisebb alapterületű szobáinak (hálószobák, fürdőszobák) ózonos kezelésére. Az ózon gáz légtisztító és penészmentesítő hatással bír és kezelheti vele a kellemetlen szagokat is. A megfelelő ózonkoncentrációt hozzávetőleg 45 m2 alapterületű szobában képes megfelelő koncentrációban biztosítani, mely átlagosan 120 m3 (120 légköbméter) levegőt jelent.

Az Ozoneplus HS165 ózongenerátor egy 45 m2 alapterületű helyiségben 60 perces kezelési időtartam alatt minimum 2,5 ppm ózonkoncentrációt állít elő. Műszeres bevizsgálás alapján az Ozoneplus HS165 típusú ózongenerátor jóval meghaladja a feltüntetett névleges kapacitást! (Teszt érték: 5-7 ppm)

A műszeres teljesítmény-ellenőrzési protokollunkról itt olvashat bővebben

A készülék alkalmas továbbá autók klímaberendezésének, kisbuszok, egyterű járművek, vagy hajók utas- és lakóterének ózonos tisztítására. A HS165 kompakt ózongenrátort kifejezetten a kisebb légterek kezelésére fejlesztettük, melyet könnyen magával vihet. Mindez az ózongenerátor kompakt kivitelezésének és hordozható kialakításának köszönhető.

A HS165 ózongenerátor mellé igénybe veheti Garancia Pro szolgáltatásunkat és a +1 év kiterjesztett garanciát, mely az Ön teljes kényelmét és biztonságát szolgálja!
HS165 Kiterjesztett Garancia Pro +1 év garancia a HS165 ózongenerátorhoz

Szállítás közben óvja az erős ütésektől és a nedvességtől – pl. fröccsenő víz, eső, túlságosan magas páratartalom.

Ózon koncentráció hozzávetőleges teljesítmény kalkuláció:

Az ózongenerátor teljesítménye elegendő 45 m2-es helyiség (120 m3 légtér) ózon gázzal történő légtisztítására, ebben az esetben a készülék 60 perces kezelés esetén minimum 2,5 ppm ózonkoncentráció előállítására képes.

Ipari ózongenerátor

Ha ipari ózongenerátort keres, kérjük lapozzon erre az oldalra: Ipari ózongenerátorok

A HS165 ózongenerátor lényegesen magasabb teljesítménnyel bír, mint a piacon fellelhető, hasonló méretű készülékek, ezért korlátozott mértékben alkalmas lehet szolgáltatás nyújtására, azonban ezt nem javasoljuk! Amennyiben az Ön vállalkozása ózonos légtisztítás szolgáltatást végez, vegye fel velünk a kapcsolatot és a szolgáltatáshoz megfelelő ózongenerátor készüléket biztosítunk vállalkozása számára.

További információk

Tömeg2,9 kg
Méretek200 × 170 × 250 mm

Műszaki adatok

Ozoneplus HS 165 ózongenerátor műszaki adatok:

Léghozam: 165 m3 / h

MÉRETE: 200 x 170 x 250 mm

Tömege: 2,9 kg

Garancia: 2 év

Ajánlott felhasználási terület: Lakossági felhasználás; szobák, autók, hajók lakótereihez

Érdekelhetnek még…