HS115 irodai / otthoni ózongenerátor 15.000 mg/óra

69.900 Ft (ÁFA-val)

Ozoneplus HS115 ózongenerátor – Hatékony és kompakt tisztítás otthonra és irodára. Legyen a levegő baktérium, vírus és penészgomba mentes!

– 15.000 mg/óra teljesítmény a nagyobb légterek fertőtlenítéséhez.
– Semlegesíti a baktériumokat, vírusokat és penészt.
– Eltünteti a kellemetlen szagokat, friss levegőt teremtve.
– Ideális autók és hajók belső tisztítására.
– Garancia: 1 év.

Fedezze fel az Ozoneplus HS115 ózongenerátor előnyeit!

**Hatékony fertőtlenítés**: Legyen szó otthoni vagy irodai környezetről, a HS115 15.000 mg/óra teljesítménye garantálja a hatékony fertőtlenítést, minimalizálva a baktériumok és vírusok terjedését.

**Friss és tiszta levegő**: Az ózongenerátor segítségével nemcsak megszabadulhat a kellemetlen szagoktól, hanem friss és tiszta levegőt is teremthet, így kellemesebb környezetet biztosítva otthonában vagy irodájában.

**Sokoldalúság**:  Az HS115 ideális választás nagyobb légterek, szobák, irodák és kisebb raktárak fertőtlenítésére és tisztítására. Emellett autók és hajók belső terének tisztítására is alkalmas.

**Kompakt és könnyen hordozható**: A készülék kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen szállítsa és használja bárhová, így mindig kéznél van, amikor szüksége van rá.

**Biztonság és garancia**: A HS115 ózongenerátor 1 év garanciával rendelkezik, így biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű és biztonságos terméket vásárol.

Vegye meg az Ozoneplus HS115 ózongenerátor ma, és élvezze a friss, tiszta és egészséges környezet minden előnyét otthonában vagy irodájában!

Készleten

Cikkszám: HS115 Kategóriák: , Címkék: , ,