PROFESSZIONÁLIS KÉSZÜLÉKEK

Hatalmas gépparkkal állunk ügyfeleink rendelkezésére

ÓZONOS FERTŐTLENÍTÉS SZOLGÁLTATÁS

Mezőgazdasági terménytárolók,
ipari csarnokok, üzemek
fertőtlenítése a legnagyobb gépparkkal
és legszélesebb körű
magyarországi tapasztalattal

HASZNÁLJA KI AZ ÓZON LÉGTISZTÍTÓ HATÁSÁT

Ózongenerátor a gyártótól –
Ipari és szobai
ózongenerátorok azonnal,
ingyenes szállítással,
2 év garanciával

LAKÁSFERTŐTLENÍTÉS ÓZONNAL

Lakások, irodák fertőtlenítése

Rövid határidővel

Budapesten díjtalan kiállással

Miért az Ozoneplus ózongenerátorokat válassza?

Ózongenerátor raktár

Raktárkészletről szállítunk

ez alatt a saját, budapesti raktárunkat értjük, telephelyünkön, ahol fejlesztjük és gyártjuk ózongenerátorainkat, majd csomagolva tároljuk szállításra készen, az Ön megrendeléséig.

Saját fejlesztésű ózongenerátorok

Saját fejlesztésű ózongenerátorok

gyártásával és forgalmazásával folglakozunk. Ön nem kínai import terméket kap, hanem európai színvonalú Hazai Termék ózongenerátort. Made in EU

Ózonlap műgyanta bevonat

Speciális, műgyanta bevonatának

köszönhetően, az általunk használt elektródák (köznapi nevén: ózonlap) a hétköznapi használat során nem használódnak el (nem kell cserélni!)

14 kV nagyfeszültségű vezérlő

Saját tervezésű és fejlesztésű

14kV (14.000 V) nagyfeszültségű meghajtó elektronikát építünk be az ózongenerátor készülékekbe, amit Magyarországon gyártunk. Ennek köszönhetően készülékeink a feltüntetett névleges teljesítményt átlagosan 30-40%-kal képesek túlteljesíteni!

Oxidációtól védett

Oxidációtól védett

légzárt csatlakozókkal, vezetékekkel és kapcsolókkal szereljük ózongenerátorainkat, így a rendkívüli oxidációs képességekkel rendelkező ózon gáz nem tesz kárt a készülékben, nem teszi tönkre a fém alkatrészeket, elektromos kötéseket.

Ipari ventilátor

A ventilátor kapacitása

nem a kötelező minimumot teljesíti, hiszen a legtöbb készülékünkbe két, egymástól független ipari ventilátort építünk be, mely gondoskodik az ózon gáz megfelelő szállításáról és az ózongenerátor hűtéséről.

Ózongenerátor teljesítmény

Ózongenerátoraink teljesítményét

kalibrált műszerrel vizsgáljuk be, ezzel megbizonyosodva arról, hogy a minimálisan szükséges 2,5 ppm értéket jelentősen túlteljesítik (az ajánlott felhasználás esetén átlagos koncentráció 7-10 ppm között)

ózon hírek, leírások

Betárolt kukorica ózonos kezelése, Aflatoxin mentesítése

Betárolt kukorica ózonos kezelése, Aflatoxin mentesítése

A betárolt silókukorica aflatoxin mentesítése egyre növekvő problémaként jelentkezik a mezőgazdasági termelők számára. Ezt a súlyos egészségügyi és gazdasági problémát hivatott feloldani az a kísérleti projekt, melyben cégünk úttörő eredményeket ért el. Az ózonos fertőtlenítéshez, aflatoxin...

bővebben
Egy ózongenerátor szerviz mindennapjai

Egy ózongenerátor szerviz mindennapjai

Szervizünkbe nap mint nap érkezik mindenféle készülék, nem túlzás hogy mára minden valaha az országban forgalomba hozott készüléktipus megfordult nálunk. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy ezek a készülékek ilyen gyakran és nagy számban elromlanak, de tény hogy a pandémia kezdete óta jelentősen...

bővebben
Kínai ózongenerátorok

Kínai ózongenerátorok

Kínai olcsó ózongenerátorok tucatjával kaphatók hivatalos Magyarországi forgalmazóknál is, és sok ilyet kínálnak a külföldi webshopok is.

Számos blog foglalkozik ilyen készülékek bemutatásával, köztük ez is, bátorítja a vásárlót arra hogy ne költsön sokat ha ózongenerátort tervez vásárolni.

Ózon és ózon között valóban nincs különbség – ezt jól fogalmazzák meg – a készülékek között viszont annál több.

bővebben
Ózon mérgezés: Jelenlét ózongenerátor használata közben?

Ózon mérgezés: Jelenlét ózongenerátor használata közben?

Figyelem: Ebben a cikkben nem részletezzük az összes vonatkozó szabályt, amely csökkenti az ózon mérgezés és az ózon gázzal történő légtisztítás veszélyeit, ezért az ózongenerátor és a gázálarc használata előtt mindig olvassa el figyelmesen az utasításokat és tartsa be azokat a saját biztonsága...

bővebben
Ózon detektor: Gáz- és ózonkoncentráció mérő

Ózon detektor: Gáz- és ózonkoncentráció mérő

Az ózongenerátor használata közben nem tartózkodhat a kezelés alatt lévő helyiségben, azonban nem árt tisztában lennie azzal, milyen ózonkoncentrációt ért el az ózonos kezelés során, hiszen az eljárás sikere nagyrészt ezen az értéken múlik. Ózonkoncentráció mérő Ózonkoncentrációnak nevezzük azt a...

bővebben
Mire jó az ózongenerátor? Egy felelős gyártó őszinte véleménye!

Mire jó az ózongenerátor? Egy felelős gyártó őszinte véleménye!

Az index mai cikkére reagálva, szinte kötelességünknek érezzük – mint felelős ózongenerátor gyártó és forgalmazó cég – hogy hozzászóljunk, pontosabban bővítsük legalább olvasóink ismereteit az ózon gázt övező kétkedésben, kérdésekben.
Az online híroldal végig vezeti az olvasót az ózon felfedezésének útján

bővebben
Ózongenerátor vásárlás: Óvatosan a hamisítványokkal!

Ózongenerátor vásárlás: Óvatosan a hamisítványokkal!

Vigyázat hamisítják! Nagyon furcsa jelenségre lettünk figyelmesek a minap, bár azt régóta tudjuk, hogy ami jó azt bizony előbb-utóbb másolni kezdik. Az Ozoneplus időszámításában eljött ez a nap és őszintén szólva nem tudjuk, hogy pezsgőt bontsunk-e, vagy a puskaporos hordót… Az ózon tech...

bővebben
Ózongenerátor veszélyei és 5+1 pont, amivel elkerülheti a bajt

Ózongenerátor veszélyei és 5+1 pont, amivel elkerülheti a bajt

Sokakat érdekel, hogy ez a viszonylag új technológia vajon mennyire hatásos, melyek az ózongenerátor hatásai és mellékhatásai, illetve mennyire veszélyes? Nagyon. Mennyire hatásos? Amennyire a kezelő betartja és megfelelően alkalmazza a használati utasításokat. Mennyire veszélyes? Amennyire a...

bővebben
Split klíma tisztítása ózonnal (lakás ózon tisztítás)

Split klíma tisztítása ózonnal (lakás ózon tisztítás)

Lakások, irodák klímáinak rendszeres szakszerű tisztítása fontos egészségügyi kérdés. A klíma belső hőcserélője – ahogyan az autóban is – kiváló táptalaj a különböző gombáknak.
A klíma beltéri egységének rendszeres fertőtlenítő kezeléséhez használjon ózongenerátort!
Váasszon kínálatunkból!

bővebben
Viaszmoly által okozott károk megelőzése, elhárítása

Viaszmoly által okozott károk megelőzése, elhárítása

A méheket fenyegető betegségek skálája széles.
A mindennapi életben ennél kevesebb a közvetlen fenyegetés, leggyakrabban atkák, gombák, illetve a lépet felfaló rovar és petéje, a viaszmoly.
Az ellenük való védekezéshez, a viaszmoly irtásához adunk tanácsokat, ajánljuk az ózonos kezelést.

bővebben
Személygépkocsi klíma tisztítás

Személygépkocsi klíma tisztítás

Egy autókozmetika kért segítséget a vásárolt készülék használatához. Több alkalommal használtak már ózongenerátort, a tulajdonosok ugyan nem panaszkodtak az eredményre, de a tulajdonosna voltak aggályai, leginkább a klíma kikapcsolása után továbbra is tapasztalható jellegzetes kellemetlen szag miatt.

bővebben
Mentőautók fertőtlenítése ózonnal

Mentőautók fertőtlenítése ózonnal

Az Országos Mentőszolgálat egy elkülönített gépjárműparkot állított fel a fertőzésgyanús esetek szállítására. A gépjárművek belső terében a felületeket fertőtlenítő tisztító folyadék permetezésével, tisztítókendővel, első lépcsőben lemosással, majd 20 perc nagy töménységű ózon gáz elárasztásával fertőtlenítik.

bővebben
Hajók belső terének kezelése ózonnal

Hajók belső terének kezelése ózonnal

A gázolaj és a hajómotorok sajátossága, hogy a legapróbb szivárgás is a hajó fenekébe kerül, ahonnan azt hiába távolítják el fizikailag, a szaga ott marad. Itt jön képbe az ózonos kezelés, amivel ez a szag is teljesen megszüntethető! A kezelés nem mellesleg gomba és kórokozó mentes belső teret eredményez.

bővebben
Állattartó telepre beérkező anyagok fertőtlenítése ózonnal

Állattartó telepre beérkező anyagok fertőtlenítése ózonnal

Az agráriumot Magyarországon számos súlyos járvány sújtotta az elmúlt években, köztük a madárinfluenza, és sertéspestis.
Ezek a járványok milliárdos károkat okoznak, egy adott telepen a legsúlyosabb esetben az összes állat kiirtására is sor kerülhet, ami egyes gazdaságok súlyos válságához is vezethet.
A megelőzés nehézkes, a járványt a gyanú szerint legtöbbször madarak hordják be, ez ellen a védekezés szinte lehetetlen, de a gazdák mindent megtesznek hogy a fertőzés esélyét minimalizálják.
A védekezés fontos része, hogy minden a telepre érkező áru, eszköz, takarmány, fertőzésmentes legyen.
Erre garanciát csak a helyi fertőtlenítés jelenthet, így merül fel az ózon gáz használata.

bővebben
Otthoni ózongenerátor használata lakásban

Otthoni ózongenerátor használata lakásban

Otthonunk tisztaságáért bármit megtennénk, de mi a helyzet a levegővel? Segítséget nyújtunk az ózongenerátor otthoni használatához. Otthoni ózongenerátor használata lakásban Életterünk tisztán tartása nagy kihívás, és szinte sosem lehetünk nyugodtak, hiszen számos szemmel nem látható szennyeződés...

bővebben

LAKÁSFERTŐTLENÍTÉS, IRODAFERTŐTLENÍTÉS ÓZONNAL

Az ózonról

Ózongenerátorok a gyártótól

Az ózon hatásmechanizmusa

Az ózon erősen oxidáló hatású gáz, megfelelő koncentrációban alkalmazva hatásosan eltünteti a szagokat, higiénikus környezetet teremt. Az ózonos légtisztítás technológia nem tartalmaz vegyszeres kezelést, az ózon mint reagens molekula rövid időn belül lebomlik, így kíméletes és környezetbarát módon segít a légtisztításban. A technológia használata egy kellemetlen szagoktól mentes higiénikus, friss illatú környezetet eredményez.
Ózongenerátorok a gyártótól

Az ózon előállítása

Az elektronika fejlődése tette lehetővé az ózon gáz nagy mennyiségben történő előállítását kis méretű készülékekkel és így könnyű hordozhatóság mellett. Fejlesztőmérnökeink a legmodernebb készülékeket hozták létre, melyek praktikusak, esztétikusak, könnyen szállíthatók és megfelelő teljesítményt biztosítanak.
Ózongenerátorok a gyártótól

Gyakran ismételt kérdések

Hol használható az ózongenerátor?
Az ózongenerátor lényegében bármilyen zárt helyiségben alkalmazható. Ez lehet családi ház, szoba, raktár, garázs, mezőgazdasági épület, orvosi rendelő, mentőautó, műtő, szálloda, stb. Ami fontos, hogy a helyiség legyen jól zárható, a használatot követően pedig legyen lehetőség a helyiség szellőztetésére.
Mennyi ideig kell használni az ózongenerátort?
Az ózongenerátort akár két órán keresztül is alkalmazhatjuk, ezt követően minimum 2 órát szüneteltetni kell a készüléket. De bizonyos időközönként, többször be lehet kapcsolni az eszközt, hogy a helyiségben minden vírus, baktérium, penész és egyéb allergén anyag is elpusztuljon. Már egy 90 perces kezeléssel is baktérium mentessé tehet egy másfél szobás lakást.
Mi a teendő, ha az ózongenerátor elvégezte a légtisztítást?
A legfontosabb, hogy amíg a készülék működésben van, semmilyen élőlény ne tartózkodjon az adott helyiségben. A kezelés után minimum egy órát hagyni kell az ózont dolgozni, utána alapos szellőztetést kell végezni, míg az ózon és annak kellemetlen szúrós szaga teljesen elillan.
Használhatom-e az eszközt, amíg a gyerek alszik?
Nem, mert az ózon minden élőlényre káros hatással van. Fokozottan figyelni kell arra, hogy a készülék működése közben sem gyerek, sem felnőtt ne tartózkodjon az adott helyiségben.
Használhatom-e olyan helyiségben, ahol háziállatok vannak?
Nem, mert az ózon minden élőlényre káros hatással van. Fokozottan figyelni kell arra, hogy a készülék működése közben semmilyen háziállat ne tartózkodjon az adott helyiségben.
Veszélyt jelent-e az ózon a növények számára?
Igen, az ózon minden élőlényre káros hatással van, így a növényekre is. Vannak növények, amelyek kibírják az ózon hatását, de a legtöbb növény az ózontól elpusztul, vagy levelei megbarnulhatnak, így mindenképp javasolt eltávolítni őket az adott helyiségből, amíg a készülék működésben van.
Használhatom-e a készüléket klímaberendezés tisztítására?
Igen, az ózon megtisztítja a klíma nehezen elérhető felületeit is, így alkalmas a klímaberendezések tisztítására.
Segít-e a készülék asztmás betegségben szenvedőknek?
Igen, az ózonnal történő légtisztítás egyik fő előnye a vegyszeres takarítással szemben, hogy az ózon az eljárás során a kezelt helyiség minden apró szegletébe elér, így azokra a helyekre is, ami a vegyszeres eszközzel nem érhető el. Az ózonos eljárás nem helyettesíti a porszívózást, vagy portörlést kiegészítő fertőtlenítő eljárásként használandó. A kezelés során az ágyneműben, takaróban, szőnyegben és egyéb textiliában megbúvó poratkák, allergének viszont elpusztulnak. Hatásos továbbá penészes felületek kezelése szempontjából is. A levegő ezáltal tiszta, friss és antiallergén lesz.
Milyen gyakran kell az eljárást megismételni?
Az eljárás akár naponta is elvégezhető, főleg olyan helyiségekben, ahol számtalan ember megfordul. Így kifejezetten alkalmas – mindennapos használatra – mentőkben, rendelőkben, műtőkben, boltokban, szállodákban, stb.
A mentőautókat valóban ózonnal fertőtlenítik?
Egészségügyi vészhelyzet idején igen!

Stratégiai partnerünk

Etalon Építő Kft