IGEN, meglévő készleteink egy részét típusváltás miatt kiárusítjuk!

Mi a baj ezzel a típussal?
Semmi az égvilágon, viszont a világ fejlődik, a technika óriási lépésekben halad, a jogszabályok pedig változnak…

Európában talán elsőként hamarosan elkészül az új Magyar szabályozása az ózongenerátor, mint biocid terméknek.
Ez számos változást hoz, először is csak ún. biocid termék forgalmazási engedély birtokában lehet majd forgalmazni Magyarországon ózont nagy töménységben előállító készüléket, másrészt pedig ezután a készülékeknek meg kell felelniük számos eddig nem előírt feltételnek.
A dolognak számos előnye lesz, elsősorban a Fogyasztó szempontjából, a készülékek ugyan lényegileg nem fognak megváltozni, viszont többé nem lehet ellenőrizetlen forrásból ilyet beszerezni.
Megváltozik még valami – “a Föld mégis kerek” – HIVATALOSAN is az ózon (ellenőrzött körülmények között) Magyarországon is elpusztítja majd a vírusokat, baktériumokat 🙂
(csak amelyik átesett az engedélyeztetésen)
Készleteink tehát az új modellek megérkezéséig kiárusításon lesznek, ameddig a készlet tart!
(néhány részlet a fejlesztés irányáról: digitális vezérlésű készülék, bluetooth kapcsolaton mobilon futó applikációval, ahol a működési paraméterek, az aktuális állapot, koncentráció látható, a készülék ezen keresztül 10-15 m távolságból vezérelhető, automatikus funkciók, stb.Termékpalettánkat alapvetően nem tervezzük megváltoztatni, így az új modellek is elérhetőek lesznek a szokásos teljesítményekben.)
KIÁRUSÍTÁSBAN ÉRINTETT TERMÉKEK:

A fizetési és szállítási feltételek változatlanok, az akciós árak más engedménnyel nem összevonhatók!