Mit tegyen, ha otthonában is szeretne teljes biztonságban lenni, de otthona mérete nem indokolja a nagy teljesítményű, sokszor drága ózongenerátorok beszerzését?

Jó hírünk van az Ön számára: Megérkezett az Ozoneplus kompakt ózongenerátora, a HS 165, kifejezetten lakossági használatra fejlesztve!

Ozoneplus HS 165 kompakt ózongenerátor

Ezt a saját fejlesztésű ózongenerátorunkat a járvány kapcsán felmerült, kifejezetten otthoni ózon kezelési igények hívták életre. A felhasználók felismerték ugyanis az egyszerű, környezetbarát és költséghatékony üzemeltetésében rejlő lehetőségeket – hisz irodaházakban, éttermekben, konditermekben is rendszeresen alkalmazzák a kompakt ózongenerátor nagyobb testvéreit.

Miért ne a nagy teljesítményű ózongenerátort válassza?

Nincs igazán ellenérvünk, ha Ön jobbnak látja 10.000 mg/h, vagy akár 15.000 mg/h kapacitású készülékeink közül beszerezni egyet, hiszen ezzel akár felére csökkentheti a kezeléshez szükséges időt ugyanabban a helyiségben!

Azonban, ha kizárólag otthoni használatra keres ózongenerátort – és nem adja majd „kölcsön” a főnökének az irodaház teljes légterének tisztításához – akkor igényeit bőségesen kielégíti majd az új, kompakt készülékünk.

Itt rendelje meg, akár kiterjesztett garanciával

 

Mit tud a kompakt ózongenerátor, amit a nagyok nem?

A kompakt ózongenerátorunk néhány paraméterében eltér a nagyobb készülékeinktől, működési elve azonban ugyanaz, műszaki tartalma – és ezzel élettatrama, minősége – teljes mértékben megegyezik a nagyobb készülékekkel.

Az Ozoneplus HS 165 külső méretei és a tömege kisebb. Így könnyebben szállítható, akár otthon a kamrában is kényelmesen elfér, amikor éppen nem használják. Ha pedig a nagymama lakásának levegőjét is tisztítani kívánja, akkor a cipekedés sem jelent majd problémát.

Ózonképző teljesítménye 8.000 mg/h. Ez azt jelenti, hogy 50 m2-nél kisebb helyiségekhez ajánlott. Például: átlagos méretű hálószoba, konyha, nappali, fürdő, stb. – de egy kisebb lakás is teljes egészében, biztonságosan kezelhető vele.

Az ára lényegesen alacsonyabb – a háztartásokhoz igazítottuk, hogy széles körben elérhetővé tegyük.

Az élettartam csökken a mérettel együtt?

Semmiképpen nem! Olyannyira biztosak vagyunk ebben, hogy az Ozoneplus HS 165 kompakt ózongenerátorunk az első olyan készülékünk, amelyhez a Garancia Pro mellé kiterjesztett garancia szolgáltatást vásárolhat! Olvassa el mit gondolunk a garanciavállalásról és mit jelent nálunk a Garancia Pro!

Az Ozoneplus HS 165 rendeltetésszerű használat mellett – nagyobb társaihoz hasonlóan – biztonságosan működik több ezer üzemórán át.

Garancia – azaz nálunk: Garancia Pro

Kompakt ózongenerátorunkra is érvényes a Garancia Pro, amit azért vezettünk be, mert biztosak vagyunk abban, hogy a készülékek amiket terveztünk és gyártunk, maximálisan megfelel majd az Ön igényeinek.

A Garancia Pro többet jelent, mint a kötelező hatósági előírások betartása – a Garancia Pro Önt szolgálja, hiszen nem marad megoldás nélkül akkor sem, ha mi hibáztunk, vagy Murphy törvénye közbeszól! Itt megtalálja mit takar a Garancia Pro

Tovább az Ozoneplus HS 165 megrendeléséhez

 

Még nem biztos abban melyik ózongenerátor való Önnek?

Teljesen érthető, ha a számtalan gyártó és forgalmazó hirdetései között, laikusként nem találja meg az Ön számára biztosan megfelelő készüléket. Megértjük, hogy egy háztartás számára ez egy komoly beruházás, amit nem szeretnének elveszíteni, néhány használat után eldobni.

Éppen ezért összeszedtünk Önnek néhány fontos szempontot, ebben a cikkünkben: Ózongenerátor kiválasztás kockázatok nélkül >

Olvassa el ezt a cikkünket, amelyben részletesen bemutatjuk az ózongenerátorok működését, illetve felfedünk néhány olyan dolgot is, aminek néhány forgalmazó nem örül…

Néhány fontos szempont ózongenerátor vásárláshoz:

  • Hol gyártják a készüléket? Ez azért fontos, mert pl. Hong Kongban más szabványok szerint gyártanak elektromos gépeket, mint az EU-ban
  • Ki vállalja a garanciát az ózongenerátorra? Vele kell majd felvennie a kapcsolatot, ha netán történik valami a géppel. Előny, ha az ügyfélszolgálat beszél magyarul
  • Mik a garancia feltételei? Elérhető vásárlás előtt? Erre csak ennyit mondunk: Garancia Pro
  • Mennyi ideig él a garancia? Kiterjeszthető?
  • Van-e hivatalos, magyarországi szervize a vásárolni kívánt ózongenerátornak? Nem kifejezetten karbantartásigényes gépek, de jó ha van valaki, akit fel lehet hívni, ha kell…

Megnézem az Ozoneplus HS 165 ózongenerátort